Logo Protestante Kerk Nederland

Clubwerk

De Club, ook iets voor jou???
 
De club is er voor alle jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar. Als je lid bent van de Gereformeerde Kerk aan de Ommerweg of de Hervormde Gemeente aan de Brinkstraat dan krijg je automatisch een uitnodiging. Ben je geen lid of ga je ergens anders naar de kerk, dan ben je bij voldoende plekken, ook van harte welkom!!
Op vrijdagavond wordt de club gehouden van 19.00 tot 20.15 uur in ‘De Rank’. De kosten zijn  € 0,50 per avond. We starten met het vertellen van een Bijbelverhaal en praten hier over met elkaar, dan is het tijd om te knutselen of voor een leuk spel. Er worden allerlei leuke dingen georganiseerd in het clubseizoen. De startavond in oktober beginnen we met een gezellige activiteit zoals een smokkeltocht of spel. Op 2e Kerstdag vieren we samen met de zondagschool en de kindernevendienst het kerstfeest in de Hervormde Kerk. In februari of maart gaan we bowlen en daarna sluiten we het seizoen af met een spetterend jaarfeest.
Genoeg leuks om te doen dus!
 
Het nieuwe seizoen is van start!
 
Als clubs zijn we blij met de bijna 60 opgaven voor dit seizoen. Ook dit jaar gaan we werken met de methode ‘Clik’ van de HGJB. Het werkboekje daarvan krijgen de kinderen na ongeveer elke 4 weken mee naar huis. Mochten er vragen zijn, dan kunnen deze worden gesteld aan de clubleiding van de betreffende groep. We hopen op een leuk en goed clubseizoen!
 
Clik
Ons team van clubleiding van seizoen 2019-2020:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voorzitters en contactpersonen zijn:
Marja Rensink, mrensink80@hotmail.com (tel. 06-54394899) en Hennie Jaspers jaspershennie@gmail.com (tel. 06-12589062) 
 
Oproep: meld je aan als clubleiding!
Clubleiding kan een seizoen bijdragen aan een stukje vorming van de jeugd. De avond begint met lezen uit de Bijbel en daarna is er tijd voor ontspanning. Door deze opzet bouwt de leiding een relatie op met de kinderen. Daardoor heeft de leiding het voorrecht om een christelijk voorbeeld te mogen zijn. Wij hebben dus gemotiveerde leiding nodig die de christelijke boodschap aan jongeren willen doorgeven. Belangstelling of graag nog wat meer informatie? Mail of bel gerust met onze voorzitters.
 
 

© 2019 Imagined