Logo Protestante Kerk Nederland

Nieuws

16 juni: Zondag van de vervolgde kerk

Wist u dat er 245 miljoen christenen vervolgd worden voor hun geloof? 16 juni is de dag van de vervolgde kerk, ‘Open Doors’ is een organisatie die veel opkomt voor vervolgde christenen, o.a. voor Sari uit India, op de website van ‘Open Doors’ kunt u ook een ranglijst vinden van landen die christenen vervolgen, laten we ook in de komende week bidden, een bemoediging sturen (kan ook via de site van ‘Open Doors’)  of een kaart sturen. In de verkondiging heeft ds. van Hornsveld er aandacht aan gegeven, u kunt de dienst terugzien of opslaan via www.Kerkomroep.nl

Kind-op-schoot-dienst

De voorbereiding voor de volgende Kerk op Schoot dienst voor kinderen van 0-4 jaar, is alweer in volle gang! Wij hebben er erg veel zin in en zijn druk bezig met het uitwerken van het thema ‘Jona’. De dienst is D.V. zondagmiddag 30 juni. Schrijf het vast in uw/jouw agenda!! Als je komt neem dan je zwembandjes mee! Vanaf 15.00 uur is er inloop met koffie/thee en ranja, de dienst begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een half uur, we hopen op een goed samenzijn! Muzikale medewerking zal verleend worden door Judith en John Tanate en Ds. de Goeijen is ook aanwezig.
Heel graag tot dan!!

Enquête Pastoraat

Vorig jaar is een enquête gehouden onder alle leden van onze kerk, op dinsdag, 5 maart, is er een tussenrapportage gepresenteerd op de kerkenraadsvergadering.

 

 

Hier kunt u de rapportage inzien.

 

 

 

 

Vakantieboekje(s)

Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft deze zomer, het gratis vakantieboekje van Petrus (aan te vragen via www.protestantsekerk.nl/vakantieboekje) biedt 28 dagen lang bijbelse inspiratie: voor iedere dag een bijbeltekst over geloof, hoop of liefde, zo wordt het goede verhaal dat de Bijbel ons wil vertellen ontdekt, daarnaast is er voor iedere dag een vraag om over na te denken of een oproep om zelf aan de slag te gaan.

De vakantieboekjes van ‘Ark Mission’ liggen weer klaar om mee te nemen op de leestafel; het gaat over zonnestralen, niet alleen het zonlicht buiten of het licht van je zaklamp, maar ook juist die stralen die we van God ontvangen en mogen doorgeven! Er zijn twee gidsen: de vertrouwde versie voor volwassenen en een kidseditie voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Meer info: www.arkmission.nl 

Oproep thuisfrontcommissies

De thuisfrontcommissies van Alida en Rianne staan deze zomer op ‘de Hammer Brinkdag’. Om beide dames te ondersteunen willen wij zelfgemaakte producten op onze kraam gaan verkopen. We denken hierbij aan jam of zelfgebreide/gehaakte spulletjes of iets anders creatiefs. Heeft u zelfgemaakte producten en wilt u deze beschikbaar stellen om te verkopen, dan kunt u contact opnemen met Ineke Withaar (withaar13@gmail.com) of met Maaike Rodenboog (maaikerodenboog@gmail.com)

Diaconale Hulpdienst

Er hebben zich voldoende mensen aangeboden om deel te nemen aan de diaconale hulpdienst, dus als u hulp nodig hebt kunt u zich aanmelden bij de diaconie; Martha Hofsink is degene die dan zoveel mogelijk alles in goede banen gaat leiden; tel. nr. 06-30104877 of email: bertusmartha@gmail.com. Meer lezen…….

 

© 2019 Imagined