Logo Protestante Kerk Nederland

Nieuws

‘Anders’dienst

Op zondagmiddag 8 september starten we weer met een ‘Anders’dienst; Melvin Pieters komt spreken over het thema ‘Zaaien, maar niet oogsten’. Hoe gaan we, volgens Gods wil, om met (ons) geld? Deze vraag zal centraal staan bij de verkondiging, we gaan zingen met een combo. Vanaf 16.15 uur staat de koffie/thee klaar in de grote zaal, om 16.30 uur begint de dienst. We zien jullie/u graag!

Diaconaal Project – 20 september

Het Diaconaal Project gaat volgend jaar naar Oekraïne en wel specifiek naar Zjytomyr, een stad in het noorden! Ze gaan daar hulp verlenen bij de renovatie van een afgebrande kerk, een speelplein bij een kerk realiseren, renovatie- en schilderwerkzaamheden op een school en dagkampen voor kinderen organiseren. Voorlopige vertrekdatum 25 juli tot 8 augustus 2020. Op 20 september wordt er een informatieavond voor belangstellenden gehouden in onze kerk, aanvang 20.00 uur. Wil je mee of ben je benieuwd? Als je (bij vertrek) 16 t/m 25 jaar bent, meld je dan aan! (najaar 2019).

Elevate

Een nieuwe naam, een nieuw initiatief! We hopen in het winterseizoen avonden te organiseren die inspireren en activeren, zodat we voeding krijgen om God in ons te laten werken. De eerste avond staat gepland op 27 september a.s. in samenwerking met ‘Open Doors’. Het thema is: ‘de vervolgde kerk in Noord-Korea’. Deze bijeenkomst wordt gehouden in ‘de Rank’ en begint om 20.00 uur. Aansluitend wordt een bid-weekend gehouden voor vervolgde christenen wereldwijd, in principe bid iedereen een uur; aanmelden via: https://www.24-7prayer.com/signup/732d9d

Startzondag

Het thema van de startzondag op 29 september is: ‘Een goed verhaal’. Na de morgendienst wordt er samen koffie gedronken en is er gelegenheid om kaarten te schrijven aan gemeenteleden die niet meer naar de kerk kunnen gaan. ’s Middags organiseert de E.C., samen met verschillende commissies, verenigingen en groepen vanuit de 3 kerken, vanaf 16.00 uur in en om onze kerk de Hammergezinsdag met verschillende workshops en activiteiten voor alle leeftijden: bv. handlettering, bloemschikken, muziek maken, Kahootquiz, speurtocht en een wandeling.

Vervolgens gaan we samen eten en om 19.00 uur neemt de gospeldienstcommissie het over met een gospeldienst met medewerking van Joke Buis. Zangeres Joke Buis maakt nieuwe gezangen en luisterliedjes, geïnspireerd door de kracht en wijsheid van oude liederen. Bekend van haar zijn ‘de Johannes de Heer’ liedjes die ze op eigen wijze ten gehore brengt.

Wij willen u van harte uitnodigen om zo het nieuwe kerkelijk seizoen goed met elkaar te beginnen!

Bloempotten

Beste mensen, een vriendelijk verzoek, als u van de kerk bloemen krijgt, wordt dat meestal aangeleverd in een pot, zou u deze alstublieft weer willen terugbrengen naar Groenrijk/Timmerman? Kijkt u even in de schuur/berging/garage of u nog bloempotten heeft staan?

Alvast hartelijk bedankt!!

 

© 2019 Imagined