Logo Protestante Kerk Nederland

Vakantie Bijbel Club

In de voorjaarsvakantie wordt jaarlijks van woensdag- tot en met vrijdagmorgen de Vakantie Bijbel Club (VBC) gehouden. Een waar kinderfeest! Helaas gaat het in 2021 fysiek niet door!

De VBC richt zich op alle kinderen van de basisscholen, dus ook op de kinderen, die in een andere plaats op de basisschool zitten. Het doel van de VBC is om de kinderen op een speelse en leuke manier in aanraking te laten komen met de liefde van God en het geloof in Hem.

De VBC wordt gehouden in de voorjaarsvakantie, 2 en 3 maart van 10.00 tot 12.15 uur; kosten € 1,-

Op de vrijdagavond, 3 maart vindt om 19.00 uur de slotavond plaats waar iedereen kan komen meegenieten van al het moois wat God ons in die dagen heeft gegeven.

Wat doen we zoal?

Er wordt veel gezongen tijdens de VBC. Dit onder leiding van het VBC-combo. Er wordt aan de hand van een toneelstuk een bijbelverhaal verteld. En daarna is het knutselen geblazen! Op tijd is er iets te drinken en er staan spelletjes en vaak een poppenkastvoorsteling of toneel op het programma. Ook gaan we de laatste jaren vaak naar buiten op avontuur.

Wie organiseren de VBC?

De VBC wordt voorbereid door een bestuur van twaalf personen. De VBC draait daarnaast op de hulp van vele vrijwilligers. Zonder die hulp zou het echt niet gaan! De VBC is een gezamenlijk initiatief van de Hervormde Gemeente, de Gereformeerde kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en werkt onder verantwoordelijkheid van de evangelisatiecommissies.

Voorzitter:

Moniek van Buuren, tel. 06-12189527

Bestuursleden en vrijwilligers…..onmisbaar!

Uiteraard kunnen we niet zonder mensen die ons helpen en zijn we elk jaar op zoek naar vrijwilligers, maar ook naar bestuursleden. Als vrijwilliger help je de kinderen bij het maken van de werkjes of bij de sportieve activiteit voor de oudere groepen tijdens de dagen, als bestuurslid bereid je de dagen voor e.d….. En als we samen zingen of toneel kijken, zit je tussen de kids en doe je lekker mee. Lijkt het je leuk om te helpen, stuur dan een mailtje of meld je aan via Facebook.

Het emailadres is: vakantiebijbelclub@hotmail.com
 
Kijk ook eens op de facebookpagina

© 2024 Imagined