Logo Protestante Kerk Nederland

Nieuws

Sing In 2020

Op 26 september wordt er, op dit weiland aan de Zomerweg, tegenover huisnummer 36, een sing-in gehouden van 19.30-20.30 uur en u kunt zich nu aanmelden. De afspraken zijn:

• Uw reservering is pas definitief op het moment dat u een bevestigingsmail hebt ontvangen.

• U heeft alleen toegang tot het terrein door u vooraf aan te melden.

• Aanmelden op het terrein is NIET mogelijk.

• Aanmelden kan tot uiterlijk 26 september 2020 12.00 uur.

• Binnen 2 weken na de sing-in worden uw gegevens verwijderd.

• Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om informatie naar u door te sturen omtrent de sing-in.

• Als het weer het niet toelaat wordt de sing-in geannuleerd. Hierover wordt gecommuniceerd via onze facebookpagina en de mail.

• Voor vragen over uw reservering kunt u contact opnemen met singindenham@gmail.com

• U dient uw eigen stoel/kleedje mee te nemen.

Klik hier om u aan te melden als bezoeker:
https://bit.ly/3mki7Qt

Ook hebben wij VRIJWILLIGERS nodig. Meldt u dan aan via deze link:
https://bit.ly/33tesY3

Online Kerk op schoot

Op 4 oktober om 15.30 uur is er weer een online Kind-op-schoot dienst. Jammer genoeg kunnen we nog niet bij elkaar komen in ‘de Rank’. Het thema is ‘David en Goliath’.

David is een kleine herdersjongen, Goliath een grote man, ze gaan samen vechten, maar wie zal er winnen?? Tijdens de dienst gaan we verschillende attributen gebruiken, kijken jullie ook even wat jullie hebben liggen, een speer of zwaard, een helm en een schild. David had stenen in zijn tas en een stuk touw, doe mee! Bij de uitnodiging hebben de kinderen grote ‘reuzenvoeten’ gekregen, deze worden ook gebruikt.

Er is een collecte tijdens de dienst voor ‘stichting Heifer: ‘stop honger, help een boer.’ NL13RABO0324815670 of maak over via Givt.

Kijk je mee???

Nieuw seizoen groeigroep 3.0

“If you don’t look, you can’t find”
Helaas moest het tweede seizoen van de Groeigroep afgebroken worden.
Inmiddels hebben we de plannen voor het derde seizoen helemaal klaar. Ben jij
ongeveer 18 jaar of ouder en nieuwsgierig naar het geloof? Kom dan op 7 oktober
om 20.00 uur naar De Rank. We starten die avond het nieuwe seizoen en bieden 10
gezellige woensdagavonden aan waarin je met leeftijdsgenoten in een ontspannen
sfeer kan luisteren/meepraten/leren/ervaringen delen over de meest
uiteenlopende/actuele onderwerpen. Zien we jou ook op de 7 oktober aanstaand?

Wil je graag eerst meer info? Bel of app dan naar Ria Mannessen 06 49880524

Kledingbeurs

Met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om de kledingbeurs in ‘de Rank’ weer doorgang te laten vinden. Het zal er organisatorisch wel anders uit gaan zien: zo wordt gevraagd als u de beurs komt bezoeken om uw naam en telefoonnummer achter te laten en het aantal bezoekers, max. 70/80 zal gereguleerd moeten worden. Daarom wordt er al begonnen op vrijdag 30 oktober om 15.00 uur en afgelsoten om 21.30 uur. Op zaterdag 31 oktober zullen we geopend zijn van 9.30 – 12.00 uur. Daarnaast wordt er meer ruimte gecreëerd door deels vanuit tenten te verkopen. Daarom vragen we ook vrijwilligers die op donderdagavond of vrijdagmorgen willen helpen: meld u dan aan bij Jannette Eshuis, tel. 0546-673834/06-23048760 of rj_eshuis_immink@hotmail.com. Meer info: Gerlinde Smit, 06-25487083 of gerlindesmit@hotmail.com

Aanmelden kerkbezoek

Als u ook graag weer een dienst in de kerk wilt bijwonen, dan kan dat, geef u dan op via deze website www.gkdenham.nl. Op de voorpagina staat een link, aanmelden kerkbezoek, hier kunt u aangeven naar welke diensten u wilt gaan. Opgave is noodzakelijk i.v.m. de registratieplicht.

U krijgt op de vrijdag voor de dienst een definitieve uitnodiging via email. Krijgt u geen email, dan zijn er geen plaatsen meer vrij, u bent dan de eerstvolgende dienst weer aan de beurt. Als u kinderen meeneemt voor de oppas of kindernevendienst dan kan dat ook. Zij zullen niet in de kerk gaan maar de hele dienst naar de kelder voor de oppas en/of naar de grote zaal voor de kindernevendienst. U moet de kinderen wel apart inschrijven via de website, zodat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Mocht u nog vragen hebben of tips, mail dan met Erik Schaap; email erikschaap@live.com  

Diaconale Hulpdienst

Voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken is er de Diaconale Hulpdienst. Zo kunnen we samen ‘de Kerk in Actie’ zijn. Geïnspireerd door Jezus Christus, willen wij delen wat ons gegeven is. Waarbij we ervan uit gaan dat de familie, vrienden en buren nadrukkelijk als eerste aan zet zijn. Het gaat hierbij om een aanvulling. Martha Hofsink is contactpersoon vanuit de Diaconie. U kunt zich bij haar aanmelden onder telefoonnummer 0630104877 of haar een mailtje sturen; bertusmartha@gmail.com Zij zorgt er voor dat vrager en aanbieder met elkaar in contact komen. Hier vindt u de uitgebreide folder.

Givt

Digitaal geven met Givt

Givt: geven aan de collecte met je smartphone. Wil jij dit ook? Ga dan naar de uitleg!

Givt-app om thuis aan de collecte te geven: In de App-store kunt u de Givt-app downloaden. Met de app kun je aan meerdere collectes geven. Druk op ‘Collecte toevoegen’ om een collecte toe te voegen. Voor iedere collecte voer je een bedrag in. Bij de volgende stap wordt er gevraagd op welke manier je wilt geven. Kies de optie ‘lijst’ en selecteren via het zoekvenster: ‘Gereformeerde Kerk Den Ham’ en druk daarna op het groene vakje ‘geven’.

 

© 2020 Imagined