Logo Protestante Kerk Nederland

Nieuws

Kerkblaadje & overig nieuws

Als plaatselijke kerken blijven we bezig met inventariseren en organiseren. Hulp blijft nodig; bijv. wie van u/jullie is bereid om overdag vrijwilligerswerk te doen voor vluchtelingen? Informatie en opgeven kan via tel. 672231 (Jeanette en Aart ter Harmsel) Ook voor de nieuwe Oekraïeners die op ‘de Blekkenhorst’ opgevangen gaan worden vragen we breed inzetbare vrijwilligers; u kunt zich opgeven via Vluchtelingenkerkendenham@gmail.com

We hopen dat we ook deze groep een warm welkom kunnen geven.

——————————————————————————————————————————

Omdat er zoveel positieve reacties binnen gekomen zijn, gaan we dit jaar ook weer koffieochtenden houden op woensdagmorgen, vanaf 10.00 uur in onze kerk. Zet u de datums vast in de agenda? 4 en 18 oktober; 8 en 22 november; 6 en 20 december; 3, 17 en 31 januari; 14 en 28 februari en 13 en 27 maart.


Op 1 oktober a.s. staan de deuren van onze kerk open voor een ieder die van zingen houdt. En daarbij zijn of haar liefde en eerbied voor God en de Heer Jezus wil tonen, want het schoolkoor van de Smithoek zal die avond in ons midden zijn om hun zangtalent te tonen en alle bezoekers daarvan te laten genieten. Natuurlijk zijn ook kinderen die niet meedoen aan het schoolkoor hartelijk welkom Zij kunnen dan samen met  hun ouders, oma’s en opa’s lekker mee zingen. De begeleiding van de samenzang is traditiegetrouw in handen van Muziekvereniging Juliana en één van de organisten die ons dorp telt. Dit keer zal dat Art Muis zijn. Op het programma staan ook liederen die hopelijk de kinderen kennen, zoals ‘‘k Stel mijn vertrouwen op de Here mijn God’, ‘Mijn Jezus ik houd van U’ en ‘Weet je niet dat de Vader jou kent’. De zangdienst begint om 19.00 uur en duurt ongeveer één uur. Er is een collecte bij de uitgang ter bestrijding van de kosten. U kunt dan ook geven met Givt.

—————————————————————————————————————————————
Op 15 oktober hebben we weer een gospeldienst en dan komt Joke Buis voor ons optreden! We kennen haar allemaal van de Johannes de Heer liederen, maar dit keer zingt ze liederen van haar eigen album. Tijdens dit concert word je meegenomen door de luisterliedjes die werken als een spiegel of foto aan de muur. Ze nemen je mee met herkenbare verhalen, een vleugje nostalgie en een positieve blik vooruit! Joke zit in een leeftijdsfase waarin ze wil kijken, zien, praten, vragen, luisteren,
denken, bewust leven, genieten. En van daaruit: liedjes creëren! De verhalen en zelfinzichten die boven kwamen, werden eerder al verwerkt in liedjes als ‘Schoonheid van het Moment’ en ‘Laat Alles Los’. Het persoonlijke en eerlijke album ‘Andere Foto’s’ is het resultaat en natuurlijk hoor je hier meer van tijdens dit miniconcert.
Ook zingen we nog enkele liederen samen met de gelegenheidsband. Allen van harte welkom om 19.00 uur in onze kerk.

© 2023 Imagined